Over de Gezonde Werkvloer Breda

Een samenwerkingsverband van meerdere organisaties uit Breda

We streven naar een werkomgeving waarin vitaliteit de normaalste zaak van de wereld is. Waar de gezonde keuze de makkelijke keuze is. Van eenmanszaak tot grootbedrijf. Samen dragen we bij aan een gezondere samenleving. Wij zijn Sports + Vitality HUB Breda, Stichting Vitaal Breda en de Vitaliteitsmakelaars®. We werken samen met de gemeente Breda en zijn vertegenwoordigd binnen het lokaal preventieakkoord in Breda. We bieden een inspiratieplatform en een community om gezondheid en vitaliteit op de werkvloer in Breda te stimuleren. 

Missie

Het creëren van lokale vitaliteitscommunities voor bedrijven en vitale aanbieders, waar programma's voor werkgeluk, fysieke en mentale gezondheid en duurzame inzetbaarheid van werknemers collectief worden afgenomen en zichtbaar wordt met data met als gevolg gezonde organisaties met vitale medewerkers.

Visie

Wij helpen medewerkers gezonder, gelukkiger en vitaler te worden met online en offline programma's door experts, waar zowel werknemers persoonlijk inzicht hebben in hun eigen vitaliteit en werkgevers inzicht verzamelen in de mate van vitaliteit binnen hun organisatie. Dit doen wij door middel van het inzetten van een collectieve vitaliteitsprogramma's. 8% van alle inkomsten vloeit terug in maatschappelijke gezondheidsprojecten in de gemeente Breda.